Chiljon Janssen

Ik ben een ervaren, allround software-engineer die al meer dan 20 jaar werkt aan grootschalige softwareontwikkelingsprojecten. Daarbij richt ik me vooral op het ontwerpen, schrijven, beoordelen en optimaliseren van systeemintegraties, back-end kerncomponenten en snelle transactieverwerking.

De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij verschillende projecten die uitsluitend vanuit cloud-infrastructuren liepen. Daarbij lag de nadruk op het ontwerpen en implementeren van identiteits-, toegangs- en privacycontroles.

Al enige tijd verdiepen we ons in de arbeidsmarktproblematiek. De zorg loopt vast en dat raakt ons allemaal. Want vroeg of laat krijgt iedereen te maken met een vorm van zorg. Andere branches werken al succesvol met tools om het werkgeversimago te meten en te verbeteren. Diezelfde techniek is nu ook beschikbaar voor de zorg.

Laurence Janssen

Met ruim 10 jaar ervaring binnen HR en Talent Acquisition is het managen van grote en specialistische wervingsvraagstukken mijn expertise. Dit doe ik in opdracht van diverse corporate organisaties in onder meer de IT, Banking & Insurance en andere sectoren.

De arbeidsmarkt is in de afgelopen 8 jaar flink veranderd en krapper geworden, dit vraagt om een andere aanpak om mensen aan je organisatie te binden. Nieuwe medewerkers moet je echt aantrekken, die komen niet meer vanzelf. Deze verandering begint bij jezelf, waar je als organisatie een bepaald niveau van volwassenheid moet hebben om mensen succesvol aan te trekken en ook te kunnen behouden.

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met de zorgsector via een vriend die daarin actief is. Toen ik hoorde wat er zo al speelde, dacht ik: veel dingen kunnen efficiënter en makkelijker en succesvolle ervaringen uit andere sectoren kunnen we hier ook toepassen. De uitdagingen en de groeiende krapte in de zorg hebben immers grote maatschappelijke gevolgen. Met Zorgradar kunnen zorgorganisaties een belangrijke verbeterslag maken én samenwerkingsverbanden versterken.

Terrence Janssen

Ik kom zelf uit de zorg. Eerst bij Defensie als combat life saver. Daarna als verpleegkundige in het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. Vervolgens werd ik key accountmanager bij een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in data- en managementinformatiesoftware voor de intensive care. Momenteel werk ik als key accountmanager bij een bedrijf in de pharma en sta ik weer dichter bij de patiënt.

Mijn drijfveer? Het optimaliseren van processen om daarmee de zorg te verbeteren. Uiteindelijk helpt Zorgradar organisaties om hun personeelsprobleem op te lossen. Zodat zij de zorg kunnen bieden die mensen nodig hebben. Belangrijk, want uiteindelijk heeft vrijwel iedereen zorg nodig.

Robbert Baron

Als bedrijfskundige ontwikkel ik managementinformatiesystemen en dynamische websites. Om goed te kunnen sturen, heb je de juiste informatie nodig. Dat geldt ook voor de zorg, die enorm arbeidsintensief is en waarbij het belangrijk is om die inzet steeds te optimaliseren. Met die kennis en motivatie ontwikkelden we Zorgradar.

Waarom ik graag betrokken ben bij Zorgradar? Als freelancer en ondernemer leer ik de arbeidsmarkt van beide kanten kennen. Daarbij zie ik steeds mogelijkheden tot verbetering. De Zorgradar is het instrument om deze inzichten te presenteren.

Maak vrijblijvend kennis en ontdek wat Zorgradar voor jullie doet

Nieuwsgierig hoe de Zorgradar werkt? Maak vrijblijvend kennis. In een persoonlijk gesprek vertellen je meer over de kansen van de tool voor jullie zorgorganisatie.

Vul het formulier hieronder in en we nemen contact op

Onderzoek: "tekort aan zorgpersoneel op lange termijn alleen maar groter" NOS Nieuws, 20 januari 2022